Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #4
 
Dnes je Štvrtok, 21 Nov. 2019 · Dvojica #4
Mäso

Morčacie kúsky s gorgonzolou


Morčacie kúsky s gorgonzolou
Ingrediencie
  • 3 ks morčacie prsia
  • 200 ml smotana na varenie
  • 400 gramov brokolice
  • 1 ks cesnak
  • 1 lyžica oleja
  • štipka soli
  • štipka mletého čierneho korenia
  • 150 gramov syru gorgonzola
Popis prípravy jedla
Príprava

Brokolicu rozoberieme na menšie kúsky a uvaríme do chrumkava

Výroba

Morčacie prsia očistíme a nakrájame na malé kúsky. Pretlačíme strúčik cesnaku a pridáme k prsiam. Posolíme, pridáme čerstvo mleté korenie a odložíme do chladu.
Na panvicu dáme olej a kuracie kúsky opečieme do ružova. Pridáme brokolicu, pokrájanú gorgonzolu, prilejeme smotanu a varíme, kým sa syr nerozpustí. Dochutíme a podávame s cestovinami, alebo pečenými zemiakmi.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 50 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

43211

Výnimočné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov

Autor receptu

Meno: Melánia

Pridané: 16 Aug. 2012

Ďalšie recepty užívateľa