Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #4
 
Dnes je Štvrtok, 21 Nov. 2019 · Dvojica #4
Mäso

Morka plnená klobásovo - gaštanovou zmesou


Ingrediencie
  • (1 ks) morka
  • (600 g) klobása
  • (750 g) gaštany
  • (2 ks) malé cibuľky
  • muškátový orech
  • soľ
  • mleté čierne korenie
Popis prípravy jedla
Príprava

Do misky si vložíme plnku z čerstvých klobás, jemne nasekanú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, postrúhaný muškátový orech, uvarené a očistené gaštany a celú zmes ručne pomiešame.

Výroba

Vnútro morky naplníme touto plnkou, zašijeme morku, položíme na pekáč a dáme do vyhriatej rúry.
Počas pečenia ju neustále podlievame vlastnou šťavou.
Ak je morka mäkká, vyberieme ju, porozkrajujeme na porcie a šťavu si precedíme.

Dokončenie

Na záver servírujeme spolu so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

21321

Veľmi dobré

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 24 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa