Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Štvrtok, 14 Nov. 2019 · Dvojica #7
Mäso

Pečené baranie mäso ( Čína )


Ingrediencie
  • (1 kg) baranie mäso
  • (5 lyžíc) sójová omáčka
  • (1 lyžica) mletý zázvor
  • (2 lyžice) pálenka
  • (1 lyžica) cukor
  • (1 ks) cibuľa
  • olej
  • čierne korenie zmiešané spolu s opraženou soľou
Popis prípravy jedla
Príprava

Do vody si vložíme všetky suroviny, necháme ju zovrieť, pridáme mäso a uvaríme do mäkka.

Výroba

Ak je mäso mäkké, vyberieme ho a necháme odkvapkať.
Ak je mäso vychladnuté, pokrájame ho na prúžky hrubé asi 2 cm. Tieto pokrájané kúsky si opražíme na rozpálenom oleji.

Dokončenie

Hotové mäso položíme na tanier a servírujeme spolu s miskou, v kt. je zmiešané korenie a soľ.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 6 porcií

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 18 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa