Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #4
 
Dnes je Nedeľa, 21 Okt. 2018 · Dvojica #4
Mäso

Pečené bavorské koleno


Pečené bavorské koleno
Ingrediencie
  • 1 bavorské koleno údené
  • 1kg zemiakov
  • 4 veľké cibule
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Rímsky hrniec namočíme aspoň na 15 minút do studenej vody. Medzitým očistíme zemiaky a cibuľu. Zemiaky nakrájame na väčšie kocky, cibuľu na mesiačiky. Koleno dáme do rímskeho hrnca, pridáme zemiaky a cibuľu. Zemiaky a cibuľu osolíme, koleno nie.

Výroba

Rímsky hrniec dáme do studenej rúry. Rúru nastavíme na 180°C a koleno pečieme 1,5-2 hodiny. Potom odokryjeme a koleno dopečieme do chrumkava.

Dokončenie

Prajem Vám dobrú chuť!

Margita Víghová
Bezchoroby.sk

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 2 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 6

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov
Pečené kolenoPečené kolenoPečené kolenoBavorské koleno so zemiakmiKoleno so zemiakmi a cibuľou
Autor receptu

Meno: BEZCHOROBY.SK

Pridané: 23 Sep. 2012

Ďalšie recepty užívateľa