Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Divina

Pečené diviačie rebrá


Ingrediencie
  • (600 g) rebierka ( diviak )
  • soľ
  • (5 strúčikov) cesnak
  • rasca
Popis prípravy jedla
Výroba

Dôkladne si poumývame rebierka a prešpikujeme ich cesnakom, kt. sme si očistli a pokrájali.
Povrch reberok osolíme, posypeme rascou a necháme celú noc odstáť.
Po odstáti položíme na pekáč, prilejeme vodu a vložíme do vyhriatej rúry upiecť.
Hotové rebierka servírujeme spolu so zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 8 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa