Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 17 Sep. 2019 · Dvojica #2
Bezmäsité jedlá

Pečené huby na cesnaku


Ingrediencie
  • (4-5 ks) huby( šampióny )
  • olivový olej
  • štipka soli
  • cesnak ( pretlačený al. vylisovaný)
Popis prípravy jedla
Výroba

Zoberieme si huby, umyjeme ich a každý kus rozkrojíme na niekoľko 1/2 cm plátky.
Tieto plátky potom poukladáme na dno pekáča tak, že sa jednotlivé kusy môžu prekrývať.
Potom si zoberieme štetec a pokropíme huby olivovým olejom, povrch posypeme soľou a cesnakom, zakryjeme a vložíme do vopred vyhriatej rúry.
Jedlo pečieme asi 1 hodinu pri teplote 350°C.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Máj 2010

Ďalšie recepty užívateľa