Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Divina

Pečený diviak


Ingrediencie
  • (600 g) mäso z diviaka
  • (60 g) údený bôčik
  • (60 g) masť
  • (80 g) cibuľa
  • soľ
  • celé čierne korenie
  • (0,1 l) červené víno
  • (10 g) hladká múka
Popis prípravy jedla
Príprava

Umyjeme si dobre mäso, prešpikujeme ho nakrájaným bôčikom a nasolíme.

Výroba

Do hrnca vložíme masť, zapeníme na nej nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a opečieme ho.
Postupne pridávame celé čierne korenie, prilejeme horúcu vodu a necháme podusiť.

Dokončenie

Ak je mäso mäkké, vyberieme ho, do šťavy prisypeme múku, prilejeme červené víno a necháme povariť.
Po uvarení precedíme, pridáme pokrájané mäso a servírujeme spolu s dusenou ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 8 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa