Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #5
 
Dnes je Utorok, 12 Nov. 2019 · Dvojica #5
Mäso

Pekingské Kung- Pao ( Čína )


Ingrediencie
  • (200 g) bravčové mäso
  • (1 ks) žĺtok
  • (1 lyžička) solamyl
  • (3 lyžičky) sójová omáčka
  • (2- 3 lyžice) olej
  • (1 ks) cibuľa
  • (1 strúčik) cesnak
  • (1-2) feferónky
  • zázvor
  • (1 lyžica) biele víno
  • Glutasol
  • (1/2 lyžičky) práškový cukor
  • soľ
  • (50 g) opražené burské oriešky
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si mäso, pokrájame na kúsky veľké 1 X 1,5 a namočíme do zmesy, kt. sme si urobili zo žĺtka, Solamylu, a sójovej omáčky.

Výroba

Do panvice si nalejeme olej, necháme ho rozpáliť a pridáme mäso. Opražíme si ho a vyberieme.
Na tomto istom oleji si opražíme cibuľu, pokrájanú na plátky, rozlačený cesnak a polámané feferónky.
Prisypeme zázvor, pridáme mäso, víno, sójovú omáčku, Glutasol, cukor, soľ, dôkladne pomiešame a podusíme.

Dokončenie

Na záver pridáme burské oriešky, pokvapkáme sézamový olej a odstavíme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa