Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Perkelt z ťeľaciny


Ingrediencie
  • (1/2 kg) teľacie mäso
  • (100 g) bravčová masť
  • červená paprika
  • (150 g) cibuľa
  • soľ
  • (1 ks) zeleninová paprika
  • (1 ks) paradajka
Popis prípravy jedla
Príprava

Vezmeme si mäso, umyjeme ho a na kocky pokrájame.
Na vopred rozpálenej masti si opražíme jemne nakrájanú cibuľu.

Výroba

Po opražení pridáme červenú papriku, mäso, pridáme soľ a dusíme.
Ak je potrebné, prilievame počas varenia aj vodu.
Pred koncom varenia pridáme do zmesy pokrájanú papriku a paradajku.

Dokončenie

Ak chceme mať perkelt ostrejší, pridáme po uvarení červenú papriku.
Jedlo podávame s haluškami.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 16 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa