Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Piatok, 17 Jan. 2020 · Dvojica #6
Predjedlá

Pesce marinato due sapori - tatarák z rýb


Ingrediencie
  • 200g losos
  • 200g butterfish
  • pažítka
  • 4 lyžice sezamový olej
  • 4 lyžice smotana na varenie
  • šafrán
  • koreniny
  • 200g cukina
  • 160g ciabatta
  • 4 lyžice dijonska horčica
Popis prípravy jedla
Výroba

Lososa a butterfish nakrájame na drobné kocky, posolíme
zmiešame so sezamovým olejom a dijonskou horčicou.
Do smotany dáme šafrán, soľ, citrónovú šťavu.
Cuketu nastrúhame na hrubo, osolíme a zarestujeme na oleji.
Zarestovanú cuketu zbavíme vody a neháme vychladnúť.
Servírujeme vrstva cukety, navrch 1/2 lososa a
1/2 buttera. Ozdobíme opečenou ciabattou
malým šalátom, citrónom, cherry paradajkou, okolo polejeme
šafránovou omáčkou.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Restaurant Zorno

Pridané: 25 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa