Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 19 Nov. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Pikantné bravčové mäso ( Čína )


Ingrediencie
  • (250 g) bravčové mäso
  • soľ
  • (1 ks) vajce
  • (1/2 lyžica) Solamyl
  • (1/2 lyžice) voda
  • olej
  • (100 g) hlávková kapusta
  • (100 g) špenátové listy
  • (1/2 pohár) hovädzí vývar
  • (1/2 lyžice) sójová omáčka
  • (1 lyžica) biele víno
  • (1/2 lyžičky) Glutasol
  • (1/2 lyžice) rastlinný olej
  • mleté čierne korenie
  • (1/2 lyžičky) podrvené Chilli papričky
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si mäso, dôkladne ho poumývame a vložíme do zmesy, kt. sme si pripravili zo soli, vajcia, Solamylu a vody.

Výroba

Do panvice si prilejeme olej, necháme ho rozpáliť, pridáme nakrájané mäso a opečieme ho.
Po opečení ho vyberieme a necháme odkvapkať.
Na zvyšný olej vložíme sparenú kapustu a špenátové listy, opečieme, prilejeme vývar a necháme podusiť.
Pridáme mäso, sójovú omáčku, víno, Glutasol a dôkladne premiešame.
Celú zmes necháme podusiť do mäkka.

Dokončenie

Na panvicu si nalejeme olej, necháme rozpáliť, pridáme mleté čierne korenie, podrvené chilli papričky a opražíme.
Takto pripravenú zmes vylejeme na odstavené jedlo a premiešame.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa