Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 7 Aug. 2020 · Dvojica #2
Mäso

Pikantné jahňacie kotlety


Ingrediencie
  • (156 ml) paradajková pasta
  • (30 ml) hnedý cukor
  • (180 ml) voda
  • (60 ml) ocot
  • (5 ml) soľ
  • (2 ml) horčica
  • (30 ml) rastlinný olej
  • (1 ks) cibuľa
  • (1 strúčik) cesnak
  • (15 ml) citrónová šťava
  • (6 ks) jahňacia kotleta
Popis prípravy jedla
Príprava

- pripravíme si rúru a predhrejeme ju na opekanie
– najemno si nakrájame cibuľu a cesnak
– upravíme si kotlety

Výroba

Najprv si zoberieme misku a dôkladne v nej zamiešame všetky prísady na omáčku.
Zmes necháme odstáť.
Do rajnice si nalejeme olej, zohrejeme, vložíme cibuľu a cesnak, chvíľku pražíme, pridáme omáčku a citrónovú šťavu. Chvíľku povaríme a odložíme.
Jahňacie kotlety si poukladáme na plech, pečieme asi 6 minút.
Mäso servírujeme preložené na tanieri a poliate omáčkou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 3 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 26 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa