Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Bezmäsité jedlá

Pšeno s vareným sójovým mäsom


Ingrediencie
  • (400 g) pšena
  • (150 g) varené sójové mäso
  • (1 lyžica) olivový olej
  • (1 ks) kápia
  • (4 strúčiky) cesnak
  • soľ
  • petržlenová vňať
Popis prípravy jedla
Príprava

Do hrncašeno si nalejeme ai 1,5 l vody, osolíme ju a necháme zovrieť.
Do vriacej vody vložíme pšeno a varíme, pokým sa voda nevyvarí.

Výroba

Uvarené pšeno zmiešame spolu so sójovým mäsom, kápiou vopred nakrájanou na malé kúsky, pretlačený cesnak a nalejeme olej.

Dokončenie

Všetko spolu dôkladne pomiešame a na záver prizdobíme petržlenovou vňaťou, kt. sme si jemne nasekali a servírujeme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 23 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa