Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #4
 
Dnes je Nedeľa, 22 Sep. 2019 · Dvojica #4
Mäso

Roastbeef


Ingrediencie
  • (1000 g) hovädzie mäso
  • soľ
  • tuk na pečenie
Popis prípravy jedla
Príprava

Na začiatok si pripravíme mäso, naklepeme ho, nasolíme, pridáme na panvicu spolu s tukom a vložíme do vopred vyhriatej pece.

Výroba

Na povrchu sa vytvorí tvrdá kôrka, po 10- minutovom pečení mäso nasolíme a neustále podlievame vodou al. vlastnou šťavou.
Hotová pečienka musí byť vo vnútri ružová.

Dokončenie

Upečené mäso servírujeme vcelku a podľa tradícii ju rozkrojí najstarší člen rodiny.
Prajeme dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 25 Máj 2010

Ďalšie recepty užívateľa