Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Nedeľa, 21 Júl 2019 · Dvojica #1
Ryby a plody mora

Ryba na grile, ragú z čiernej fazule s kokosovým mliekom, s mrkvou a mätou


Ryba na grile, ragú z čiernej fazule s kokosovým mliekom, s mrkvou a mätou
Ingrediencie
  • Akákoľvek morská ryba cca 150g?
  • Olivový olej 50g
  • ?Soľ morská 10g
  • ?Mrkva 100g?
  • Limetková štava?
  • Mäta ?
  • Čierna fazuľa 50g
  • ?Kokosové mlieko?
  • Biele víno
  • ?Cibuľa
Popis prípravy jedla
Výroba

Fazuľu si namočíme, potom prepláchneme a dáme variť (varíme ju neosolenú, rýchlejšie sa tak uvarí a nebude tvrdá). Uvarenú fazuľu scedíme. Na panvicu si dáme olej a nakrájanú cibuľku, restujeme. Ďalej pridáme uvarenú fazuľu a zalejeme kokosovým mliekom. Osolíme, pridáme biele víno a ešte povaríme. Varíme, kým nám ragú nezhustne a kým sa odparí prebytočná voda. Kým sa ragú varí, začneme si pripravovať rybu. Dôkladne ju opracujeme, umyjeme, vyberieme kosti, vysušíme utierkou a opečieme ju na rozohriatom oleji. ( Tip: Pokiaľ chceme, môžeme si ju ešte pred opečením prešpikovať bylinkami.) Mrkvu očistíme, nakrájame na tenké plátky a restujeme na oleji. Osolíme, pridáme pár kvapiek limetkovej šťavy a mätu. Hotovo, môžeme podávať!

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

43211

Výnimočné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 27 Jún 2012

Ďalšie recepty užívateľa