Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Štvrtok, 17 Okt. 2019 · Dvojica #2
Omáčky

Salsa mexická omáčka


Ingrediencie
  • 3 zrelé väčšie paradajky
  • 1 väčšia cibuľa
  • 4 strúčky cesnaku
  • 4 jalapeno alebo feferónky (množstvo podľa chuti)
  • 1/4 šálky nasekaného koriandru
  • 1 limetka (alebo polovica citrónu)
  • 4 čajové lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1 čajová lyžička soli
Popis prípravy jedla
Príprava

Všetky suroviny najemno nasekáme a spolu zmiešame vo väčšej miske.Pretlačíme cesnak a odštavíme citrón alebo limetku.

Výroba

Do vzniknutej masy pridáme pretlačený cesnak a štavu z limetky (alebo citrónu),pridáme soľ,korenie a dobre všetko spolu premiešame.

Dokončenie

Pred prvou konzumáciou odporúčame nechať salsu odležať aspoň pol hodinu v chladničke.
Dobrú chuť

Komentáre (1)
  • Žena

    S nachos z tesca chutí výborne,vyskúšané smile

    14. Okt. 2009 - 16:04 pridal JanaR.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 20 min.

Príprava surovín: 15 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

54321

Gurmánske

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 10 Okt. 2009

Ďalšie recepty užívateľa