Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Nedeľa, 23 Feb. 2020 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Šťuka dusená v mlieku


Ingrediencie
  • (600 g) očistená šťuka
  • soľ
  • mlieko
  • (30 g) maslo
  • (30 g) hladká múka
Popis prípravy jedla
Príprava

Pripravenú šťuku si pokrájame na porcie a poukladáme do ohňovzdornej nádoby.

Výroba

V nádobe si rybu osolíme, zalejeme ju mliekom, prikryjeme a necháme podusiť.
Do druhej nádoby si z masla a múky vytvoríme zápražku, zalejeme ju mliekom, necháme povariť, podľa chuti dochutíme soľou a odstavíme.

Dokončenie

Na tanier si naservírujeme rybu, polejeme ju pripravenou omáčkou a podávame spolu s dusenou ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 11 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa