Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Hovädzie rezy Frascati


Ingrediencie
  • (600 g) hovädzia sviečková
  • (100 g) údená slanina
  • (50 g) maslo
  • (1 dl) vývar
  • (1 dl) červené víno
  • (50 g) dusené šampiňóny
  • (50 g) husacia pečeň
  • (15 g) špargľa
  • mleté čierne korenie
  • anglická koreninová omáčka
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Najprv si odblaníme sviečkovicu, pokrájame si ju na osem plátkov, prešpikujeme so slaninou, okoreníme, osolíme a na vopred rozpálenom oleji opečieme z oboch strán.

Výroba

opečené rezy si vyberieme, do štavy si nalejeme vývar, pridáme kocku mala a povaríme.
Po uvarení pridáme opečené plátky mäsa, šampiňóny, kt. sme si podusili, pokrájanú pečeň a všetko necháme niekoľko minút podusiť.
Na záver prilejeme trochu vína, pridáme koreniny, soľ a znova necháme podusiť.

Dokončenie

Hotové jedlo servírujeme spolu so špargľou a hranolkami, ale omáčku podávame osobitne.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 23 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa