Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Ťeľacia pečeň na smotane


Ingrediencie
  • (1/2 kg) teľacia pečeň
  • (60 g) masť
  • (40 g) cibuľa
  • (2 dl) kyslá smotana
  • (20 g) hladká múka
  • čierne korenie
  • (1 ks) bobkový list
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Vezmeme si pečeň, dobre ju vyumývame, pokrájame na menšie kusy a narežeme okraje.
Pečeň okoreníme a z oboch strán opečieme na vopred zohriatej masti.

Výroba

Po opečení pridáme cibuľu, kt. sme si postrúhali, bobkový list, čierne korenie, nalejeme vodu a necháme dusiť.
Ak je všetko udusené, pridáme smotanu zmiešanú s múkou a niekoľko minút povaríme.

Dokončenie

Ku koncu celú zmes podľa chuti posolíme.
Podávame spolu s ryžou al. cestovinou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 17 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa