Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Teľacia pečeň so slaninkou


Ingrediencie
  • (1 l) voda
  • (15 ml) ocot
  • (96 g) teľacia pečeň
  • (60 ml) múka
  • soľ
  • korenie
  • (12 ks) slanina
Popis prípravy jedla
Príprava

- teľaciu pešeň si rozrežeme na plátky

Výroba

Do misky al. nejakej nádoby si nalejeme vodu a ocot, pridáme pečeň, necháme namočiť, po niekoľkých minútach vyberieme a necháme uschnúť.
Do druhej nádoby si nasypeme múku, soľ a korenie a obalíme v tejto zmesy pečene.
Slaninku si opečieme, necháme odkvapkať a v šťave zo slaninky opečieme pečeň.
Pečeň si poukladáme do nádoby, v ktorej ju budeme podávať, ozdobíme plátkami slaninky a servírujeme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 25 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa