Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Ťeľacie mäso s kúskami mrkvy


Ingrediencie
  • (300 g) teľacie mäso
  • cibuľa
  • mrkva
  • šampiňóny
  • mäsový vývar
  • olej
  • hladká múka
Popis prípravy jedla
Príprava

1. v panvici na rozpálenom oleji si opražíme jemne nasekanú cibuľku
2. na cibuľku pridáme plátky mäsa, osolíme, okoreníme a necháme opiecť

Výroba

3. Po opečení mäso pridáme očistenú a na kocky pokrájanú mrkvu, prilejeme mäsový vývar a necháme podusiť.
4. postupne pred dusením pridáme i šampiňóny
5. na záver, ak je všetko mäkké, prisypeme múku a zahustíme.
6. hotové jedlo podávame spolu s varenými zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Jún 2010

Ďalšie recepty užívateľa