Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Teľacie rezne na prírodno


Ingrediencie
  • (600 g) teľacie mäso
  • (80 g) bravčová masť
  • soľ
  • (15 g) hladká múka
  • (30 g) maslo
Popis prípravy jedla
Príprava

Vezmeme si mäso, umyjeme ho, pokrájame na rezne a narežeme okraje.
Mäso si naklepeme, posolíme, pomúčíme a na masti, kt. sme si vopred zohriali opečieme z oboch strán.

Výroba

Opečené kúsky si uschováme, masť zaprášime, nalejeme vodu a pridáme maslo.
Všetko spolu dobre povaríme.

Dokončenie

Rezne si uložíme na misku a polejeme šťavou.
Servírujeme spolu s varenými al. vyprážanými zemiakmi a šalátom.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 14 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa