Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Sobota, 20 Júl 2019 · Dvojica #3
Iné

Trhaný bochník s Nivou


Trhaný bochník s Nivou
Ingrediencie
  • 1 Oválny alebo guľatý bochník
  • 1 Nivu z Levických mliekární s príchuťou pikant
  • 2 balenia plátkového údeného syru Tekov
  • 15 dkg kuracej šunky
  • 1 balenie sušených paradajok
  • 1 balenie olív (podľa chuti zelených alebo čiernych)
Popis prípravy jedla
Výroba

Chlieb narežeme po šírke aj dĺžke dostatočne hlboko tak, aby sme ho mohli plniť. Dávame však pozor, aby sme neprerezali spodnú kôrku. Plátkový údený syr Tekov a šunku nakrájame na menšie kúsky. Nivu s príchuťou pikant rozdrvíme do misky. Ingrediencie striedavo ukladáme medzi narezaný chlieb, nakoniec dozdobíme sušenými paradajkami a olivami, ktoré zvýraznia jeho chuť.

Bochník pečieme pri teplote 180 stupňov asi 10 minút. Na záver ho 3 minúty zapekáme zvrchu, aby bola kôrka chrumkavá.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 15 min.

Príprava surovín: 05 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

54321

Gurmánske

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov
Title
Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 8 Apr. 2015

Ďalšie recepty užívateľa