Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Nedeľa, 21 Júl 2019 · Dvojica #1
Nátierky

Tuniaková pomazánka


Tuniaková pomazánka
Ingrediencie
  • 125 g masla
  • 2 jarné cibuľky alebo 1 stredná cibuľa
  • 1 konzerva tuniaka kúsky vo vlastnej šťave
  • 1 balenie Lunexu alebo 2 bambina
  • mleté čierne korenie
  • horčica
Popis prípravy jedla
Výroba

Maslo izbovej teploty vymiešame s cibuľkou, ktorú sme si nakrájali nadrobno. Pridáme syr a opäť vymiešame. Otvoríme konzervu a vylejeme časť šťavy a zvyšok pridáme do vymiešanej zmesi. Všetko spolu opäť dobre premiešame aby sa nám všetky ingrediencie spojili. Na záver okoreníme a podľa chutí dosolíme.

Dokončenie

Tip : Kto má rád pikantnejšie, môže pridať 1ČL horčice.

Podávame s chlebíkom a čerstvou zeleninkou.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Galéria obrázkov

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 3 Aug. 2011

Ďalšie recepty užívateľa