Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Streda, 28 Jún 2017 · Dvojica #1
Bezmäsité jedlá

Vaječná omeleta plnená špenátom a Lučinou.


Vaječná omeleta plnená špenátom a Lučinou.
Ingrediencie
  • 2 vajcia od šťastných sliepok
  • 2 PL mlieka
  • 60 g strúhaný syr
  • muškátový oriešok
  • soľ
  • 300 g mrazeného špenátu sekané listy
  • 60 g Lučiny
  • 1 strúčik cesnaku
  • mladá cibuľka
  • červená paprika
  • olivový olej
Popis prípravy jedla
Výroba

Vajca rozmiešame spolu s mlieko. Pridáme soľ, muškátový oriešok a nastrúhaný syr.
V hrnci si roztopíme špenát. Pridáme soľ a cesnak. Keď máme špenát roztopený vmiešame Lučinu a dobre premiešame.
Na panvici si rozohrejeme olej , vylejeme rozmiešané vajce a pomaly pečieme omeletu. Upečenú omeletu preložíme opatrne na tanier. Natrieme špenátovou plnkou a stočíme do roládky. Pred podávaním prekrojíme naplnenú omeletu na polovicu a ozdobíme mladou cibuľkou a červenou paprikou nakrájanou na kocky.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 30 min.

Príprava surovín: 15 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2 porcie

Hodnotenie užívateľov

32121

Lahodné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Júlia

Pridané: 18 Mar. 2016

Ďalšie recepty užívateľa