Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Sobota, 26 Sep. 2020 · Dvojica #2
Polievky

Vegánsky boršč


Ingrediencie
  • (50 g) krúpy
  • (50 g) ovsené vločky
  • (1 ks) zemiak
  • (1 ks) cibuľa
  • (5 strúčikov) cesnak
  • (1/8 hlávky) kapusta
  • (1/2 ks) zeler
  • (2 ks) mrkva
  • (2 ks) petržlen
  • (1/4 ks) cvikla
  • (50 g) uvarená biela fazuľa
  • (1 lyžička) rasca
  • morská soľ
  • (1 lyžica) olivový olej
  • (100 g) pšenica
  • petržlenová vňať
Popis prípravy jedla
Príprava

Do hrnca si nalejeme 1 liter vody, pridáme pokrájaný zemiak, zeler, krúpy a racsu.
Necháme variť.

Výroba

Do polievky, kt. je nabratá v tanieroch pridáme uvarenú fazuľu, jemne postrúhanú surovú mrkvu, cviklu, cibuľu, kt. sme si jemne nasekali a pokrájanú kapustu.

Dokončenie

Ku koncu pridáme jemne nasekanú petržlenovú vňať a pšenicu.
Podľa chuti si zmes osolíme morskou soľou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 21 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa