Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Nedeľa, 23 Feb. 2020 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Vyprážaná šťuka


Ingrediencie
  • (600 g) očistená šťuka
  • soľ
  • hladká múka
  • (2 ks) vajcia
  • strúhanka
  • masť
  • citrón
  • chren
Popis prípravy jedla
Príprava

Z očistenej, vypitvanej a umytej šťuky si nakrájame malé porcie, nasolíme ich a necháme niekoľko hodín odstáť.

Výroba

Odstáte kúsky neskôr obalíme najprv v hladkej múke, potom rozšľahanom vajíčku a na záver v strúhanke.
Rybu si vypražíme na rozpálenej masti z oboch strán.

Dokončenie

Na záver rybu naservírujeme na tanier, ozdobíme ju kolieskami citróna a kôpkou chrenu a ako oblohu podávame zemiakové krokety.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 11 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa