Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Utorok, 17 Sep. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Vyprážaná ťeľacia pečeň


Ingrediencie
  • (1/2 kg) teľacia pečeň
  • (1 ks) vajce
  • (2 lyžice) mlieko
  • (60 g) hladká múka
  • (80 g) strúhanka
  • (200 g) masť
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Umyjeme si dôkladne pečeň a pokrájame ju na plátky.

Výroba

Trochu nasolíme, obalíme v hladkej múke, vajíčku, kt. sme si rozšľahali s trochou mlieka a soli a nakoniec v strúhanke.

Dokončenie

Pečeň vyprážame na masti vopred rozpálenej.
Hotové jedlo servírujeme so zemiakovou kašou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 17 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa