Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Zajac s bylinkami


Ingrediencie
  • (1 ks) zajac
  • (100 g) cibuľa
  • rozmarín
  • šalvia
  • tymian
  • soľ
  • (0,25 l) červené víno
  • olej
Popis prípravy jedla
Príprava

Očisteného, umytého a dobre vysušeného zajaca si rozkrájame na malé kúsky.

Výroba

Tieto plátky si nasolíme, na povrch pridáme cibuľu, pokrájanú na kolieska, obsypeme rozmarínom, lístkami šalvie, tymianom, nalejeme niekoľko kvapiek vína a necháme odstáť.
Po odstáti vyberieme a v rajnici na rozpálenom oleji opečieme do červena.

Dokončenie

Po opečení pridáme zvyšnú marinádu, trochu vody a necháme mäso podusiť.
Hotové mäkké mäso vyberieme a servírujeme spolu s ryžou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa