Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Štvrtok, 19 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Zajačí chrbát na ražni


Ingrediencie
  • (1 ks) zajačí chrbát
  • (80 g) údená slanina
  • soľ
  • citrónová šťava
  • olej
  • citrón pokrájaný na kolieska
Popis prípravy jedla
Výroba

Zoberieme si len chrbát zajaca, umyjeme ho, prešpikujeme slaninou, podľa chuti nasolíme, pridáme niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, olej a necháme odstáť.
Po odstáti napichneme na ražeň a pečieme, pokým nám mäso nezmäkne.
Po upečení polejeme citrónovou šťavou, pokrájame na plátky a servírujeme spolu s ryžou a kolieskami citrónu.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa