Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #1
 
Dnes je Nedeľa, 15 Sep. 2019 · Dvojica #1
Mäso

Zajačí paprikáš


Ingrediencie
  • (1 ks) predná časť zo zajaca
  • zajačie vnútornosti
  • (50 g) údená slanina
  • (40 g) masť
  • (50 g) červené cibuľa
  • (1 lyžčka) sladká paprika
  • soľ
  • (0,25 l) kyslá smotana
  • (20 g) hladká múka
  • cukor
Popis prípravy jedla
Príprava

Mäso i rovnako vnútornosti si umyjeme pod tečúcou vodou a rozkrájame na menšie časti.

Výroba

Do hrnca si vložíme hrudku masla, pridáme slaninu a necháme rozpustiť.
Pridáme jemne nasekanú cibuľku a speníme.
Postupen pridáme červenú papriku, pokrájané mäso, podľa chuti soľ a necháme podusiť vo vlastnej šťave.
Neustále dolievame vodu.

Dokončenie

Na záver do zmesy primiešame smotanu s múkou a podľa poteby dosolíme al. dosladíme.
Hotové jedlo servírujeme spolu s makarónmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 30 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa