Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #4
 
Dnes je Štvrtok, 21 Nov. 2019 · Dvojica #4
Polievky

Zajačia polievka s pohankou a červenou repou


Zajačia polievka s pohankou a červenou repou
Ingrediencie
  • zajačí predok
  • 200-300 g červenej repy
  • soľ
  • celé korenie
  • bobkový list
  • hrnček pohanky
  • menšia mrkva
  • cesnak
Popis prípravy jedla
Výroba

Umytú a očistenú červenú repu uvaríme zvlášť. Do iného hrnca dáme variť zajačie mäso, osolíme, pridáme celé korenie a bobkový list. Varíme pomaly, dokým zajačina nezmäkne. Potom ju vyberieme, do vývaru pridáme len obrané mäso a zavaríme pohanku, ktorú premiešavame aby sa nepripálila.

Dokončenie

Názor Pavla Václavíka: Veľmi jednoduchá, lacná a pritom chutná, vďaka využitiu pohanky a červenej repy taktiež i veľmi zdravá polievka. Výhodou pri tomto recepte je, že zužitkujete aj iné časti zajačiny ako stehná, časti, ktoré väčšinou pri varení nenájdu iné upletenie.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

54321

Gurmánske

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 23 Okt. 2013

Ďalšie recepty užívateľa