Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Streda, 17 Júl 2019 · Dvojica #7
Bezmäsité jedlá

Zelená zelerová vňať s hubami


Ingrediencie
  • (400 g) zelená zelerová vňať
  • (1 lyžička) soľ
  • (50 g) čierne čínske huby
  • (1 lyžička) ocot
  • (1/2 lyžičky) Glutasol
  • (2 lyžičky) Solamyl
  • (2 lyžičky) voda
  • (2 lyžičky) sójový olej
  • (1/2 lyžičky) sójová omáčka
Popis prípravy jedla
Príprava

Vezmeme si zelenú petržlenovú vňať, umyjeme si ju, pokrájame ju na menšie kúsky a zmiešame spolu so soľou.
Celú zmes necháme odstáť.

Výroba

Po odstáti si ju znova umyjeme.
Ćierne čínske huby si zoberieme a namočíme ich na 3- 4 hodiny do teplej vody.
Potom si ich očistíme, pokrájame na plátky a necháme variť.
Na panvicu si nalejeme olej, necháme si ho rozpáliť, pridáme petržlenovú vňať, huby a neustále miešame až pokým sa nám zmes neopečie.
Po opečení si nalejeme do panvice sójovú omáčku.

Dokončenie

Na záver pridáme zmes, kt. si vytvoríme zo Solamylu, Glutasolu a vody.
Zmes necháme zovrieť, odstavíme a servírujeme.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 20 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa