Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Piatok, 20 Sep. 2019 · Dvojica #2
Mäso

Zeleninové morčacie casserole


Ingrediencie
  • (2 ks) morčacie prsia
  • soľ
  • čierne korenie
  • (2 ks) cuketa
  • (225 g) huby
  • (540 ml) paradajková omáčka
  • (2 ks) strúčik cesnaku
  • (15 ml) petržlen
  • (2 ml) bazalka
  • (2 ml) oregáno
  • štípka tymiánu
Popis prípravy jedla
Príprava

- z morčacích pŕs odstránime kožu a vykostíme
– nadrobno si nasekáme cukety
– huby si pokrájame na menšie kúsky
– najemno nakrájame cesnak a petržlen
– pripravíme si rúru a predhrejeme si ju na 175 °C

Výroba

Do ohňovzdornej nádoby si vložíme morčacie prsia, osolíme, okoreníme a zakryjeme zeleninou.
Vylejeme paradajkovú omáčku, pridáme cesnak, petržlen a zmes byliniek( petržlen, bazalka, oregáno).
Vložíme dú vyhriatej rúry a pečieme asi 1 hodinu. Po hodine pečieme ešte 10 minút odokryté.
Podávame.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 20 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa