Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #6
 
Dnes je Streda, 13 Nov. 2019 · Dvojica #6
Bezmäsité jedlá

Zemiaková haruľa s bryndzou


Ingrediencie
  • (1 kg) zemiaky
  • soľ
  • (80 g) hladká múka
  • (200 g) bryndza
  • masť na pečenie
Popis prípravy jedla
Príprava

Očistíme si zemiaky, dôkladne ich umyjeme a postrúhame.

Výroba

Ku zemiakom pridáme soľ a počas miešania sypeme pomaly múku.
Dôkladne premiešame.
Plech si potrieme neroztopenou masťou.

Dokončenie

Na vymastený plech vylejeme cesto a na povrch nasypeme bryndzu.
Plech vložíme do vyhriatej rúry a pečieme do červena.
Servírujeme spolu s kyslým mliekom.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 9 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa