Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Nedeľa, 23 Feb. 2020 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Zubáč po sedliacky


Ingrediencie
  • (1500 g) zubáč
  • (100 g) údená slanina
  • (3 dl) kyslá smotana
  • (50 g) maslo
  • pažítka
  • soľ
Popis prípravy jedla
Výroba

Najprv si pripravíme rybu, očistíme si ju, vypitveme, vykostíme a zbavíme kože.
Takto pripravenú rybu pokrájame na porcie, prešpikujeme so slanino, posolíme a necháme opiecť vo vopred zohriatej rúre na masle.
Ak je mäso opražené, polojeme smotanou a necháme podusiť.
Hotového zubáča servírujeme posypaného pažítkou, kt. sme si jemne nasekali.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 23 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa