Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #4
 
Dnes je Piatok, 23 Júl 2021 · Dvojica #4
Kuchárske techniky

Ako nakrájať Brunoise ? Video icon


Autor článku

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 12 Mar. 2010

Počet videní: 5177x

Ďalšie články užívateľa
Video k článku
Video
Ako nakrájať Brunoise ?

Neviete si poradiť s krájaním Brunoise ?

Brunoise je spôsob krájania používaný v gastronómii, najprv sa potravina nakrája na jullienne potom sa otočí a nakrája na malé kocky o dĺžke každej strany asi 2-3mm. Takto nakrájaná zelenina sa používa do polievok, omáčok, alebo ako ingrediencia do plniek.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.