Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Štvrtok, 29 Júl 2021 · Dvojica #2
Nátierky

Ajo Aceite - Alioli


Ingrediencie
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 1 vajce
  • 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
  • 2 šálky panenského olivového oleja
  • 2 polievkové lyžice horúcej vody
  • 1/3 čajovej lyžičky soli
Popis prípravy jedla
Príprava

Strúčky cesnaku roztlačíme na jemnú pastu.

Výroba

Do mixéra dáme celé vajce,cesnakovú pastu,citónovú šťavu a mixujeme pol minúty a pri bežiacom mixéri dalej pridáme olej a vodu.

Dokončenie

Vzviknutú zmes pred prvým použitím dáme odležať do chladničky.
Dobrú chuť

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 15 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 8 Nov. 2009

Ďalšie recepty užívateľa