Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 6 Aug. 2021 · Dvojica #7
Ryby a plody mora

Arménsky pstruh


Ingrediencie
  • (800 g) pstruh
  • (60 g) maslo
  • (5 ks) vajce
  • mleté čierne korenie
  • zelená petržlenová vňať
Popis prípravy jedla
Príprava

- očistíme si pstruha, vyberieme vnútornosti a taktiež chrbtovú kosť a umyjeme
– rozšľaháme si 4 vajíčka
– jemne nasekáme petržlenovú vňať
– urobíme si sádzané vajíčko

Výroba

Na masle do zlatista opečieme pstruhy, vylejeme na ne rozšľahané vajíčka, podľa chuti pridáme soľ al. korenie a necháme na 10 minút zapiecť v rúre.
Ak je mäso mäkké, vyberieme a necháme niekoľko minút odstáť.

Dokončenie

Na servírovacom tanieri posypeme pstruhy petržlenovou vňaťou a ako ozdobu použijeme sádzané vajíčko.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 4 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa