Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Štvrtok, 29 Júl 2021 · Dvojica #2
Ryby a plody mora

Azerbajdžanské ryby


Ingrediencie
  • (500 g) ryby
  • (125 g) mleté orechy
  • (25 g) hrozienka
  • (75 g) jemne pokrájaná cibuľa
  • (25 g) olej
  • (1 lyžica) citrónová šťava
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

Zoberieme si ryby, očistíme ich, stiahneme kožu, vypitveme, nasolíme z každej strany a necháme postáť.

Výroba

Do misky si nasypeme pomleté orechy a vmiešame k nim hrozienka a opražíme na jemne pokrájanej cibuľke.
Pridáme trochu citrónovej šťavy a naplníme nasolenú rybu.

Dokončenie

Po nasolení ich obmotáme niťou a vložíme na pekáč upiecť.
Po upečení servírujeme s ľubovoľnou prílohou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 19 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa