Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 6 Aug. 2021 · Dvojica #7
Ryby a plody mora

Citrónová šťuka


Ingrediencie
  • (600 g) šťuka
  • (100 g) maslo
  • (2 ks) citrón
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

- pripravenú a opracovanú šťuku si po dĺžke rozkrojíme
– misu, v ktorej budeme mäso piecť si potrieme maslom
– z citrónov odstránime jadierka

Výroba

Na dno misy na pečenie poukladáme kolieska citrónov a na ne poukladáme dve polovice šťuky.
Na povrch mäsa poukladáme niekoľko kúskov masla a necháme piecť.
Rúra musí byť vopred vyhriata.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 6 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa