Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Piatok, 30 Júl 2021 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Cozze al vapore - Dusené mušle


Ingrediencie
  • 800g zelené mušle
  • olivový olej
  • cesnak
  • cibuľa
  • 2dl biele víno
  • 80g maslo
  • bylinky mix
Popis prípravy jedla
Výroba

Na olivovom oleji zarestujeme cesnak nakrájaný na plátky, cibuľu
nakrájanú na drobno. Podlejeme bielym vínom, pridáme dusiť
mušle. Na záver zjemníme maslom, okoreníme a posypeme
nasekanými bylinami.
Podávame ozdobené malým šalátom, citrónom a cherry paradajkou.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Restaurant Zorno

Pridané: 25 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa