Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #2
 
Dnes je Štvrtok, 29 Júl 2021 · Dvojica #2
Polievky

Domáce Halászlé


Ingrediencie
  • (1200 g ) kapor
  • (500 g) sumec
  • (1 ks) cibuľa
  • (2 lyžice) masť
  • (2 ks) zelená paprika
  • (1 ks) paradajka
  • (4 ks) zemiak
  • (100 g) cestoviny
  • (1 ks) feferónka
  • (1 lyžička) sladká mletá paprika
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

- najprv si vezmeme kapra, očistíme ho a vyberieme vnútornosti
– vypitvanému kaprovi odstránime hlavu a plutvy
– očistíme si a na kocky pokrájame zemiaky
– jemne si nasekáme cibuľku

Výroba

Kapra dáme spolu so sumcom do hrnca, zalejeme 3 litrami vody a necháme variť asi 45 minút.
Uvarené mäso prepasírujeme aj s vývarom .
Vezmeme si panvicu, necháme rozpustiť masť, pridáme najemno nakrájanú cibuľku a necháme opražiť, neskôr vložíme cestoviny, posypeme červenou paprikou a nalejeme vývar.
Ku koncu pridáme pokrájané zemiaky, papriku, paradajku a feferónku. Zmes varíme, pokým cestoviny nezmäknú. Ak je všetko dovarené, vložíme rezy z kapra .
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

54321

Gurmánske

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 28 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa