Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Piatok, 30 Júl 2021 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Filé po mlynársky


Ingrediencie
  • (4 porcie) filé
  • (150 g) maslo
  • (1 ks) citrón
  • zelená petržlenová vňať
  • soľ
Popis prípravy jedla
Výroba

Do misky si nalejeme mlieko a ponoríme do neho porcie filé.
Zmes necháme asi hodinu odstáť.
Po odstáti ich obalíme múkou a na 1/2 masla vypražíme.
Do ďalšej panvice pridáme 2/2 masla a necháme rozohriať.
Na misu si poukladáme vypražené filé, pokvapkáme rozohriatym maslo, citrónovou šťavou a posypeme jemne nasekanou petržlenovou vňaťou.
Jedlo servírujeme ozdobené kolieskom citróna.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

21321

Veľmi dobré

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 23 Mar. 2010

Ďalšie recepty užívateľa