Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Piatok, 30 Júl 2021 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Grilovaný kapor


Ingrediencie
  • (600gr) kapor
  • (40gr) cibuľa
  • (20gr) petržlenová vňať
  • mleté čierne korenie
  • olej
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

- cibuľu nastrúhame najemno,nasekáme petržlenovú vňať
– kapra pokrájame na porcie, do ktorých urobíme nožom hlbšie zárezy
– porcie osolíme,okoreníme a potrieme nastrúhanou cibuľou,zmiešanou so petržlenovou vňaťou,touto zmesou zároveň naplníme zárezy

Výroba

Takto pripravenú rybu dáme na vopred rozohriaty rošt a grilujeme 4 až 5 minút z kazdej strany.
Ako prílohu môžeme podávať chlieb a zeleninovú oblohu

Dobrú chuť

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: GastroSlovnik

Pridané: 19 Jan. 2010

Ďalšie recepty užívateľa