Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 6 Aug. 2021 · Dvojica #7
Ryby a plody mora

Hlavátka na rasci


Ingrediencie
  • (600 g) očistená hlavátka
  • soľ
  • mletá rasca
  • hladká múka
  • olej
  • vývar z hlavy a kostí
Popis prípravy jedla
Výroba

Pripravenú rybu si umyjeme, osušíme, vykostíme a rozkrájame na plátky.
Plátky si posypeme rascou a necháme asi pol hodinu odstáť.
Po odstáti rezne obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji.
Po opečení ich podlejeme rybacím vývarom a podusíme.
Hotové rezne polejeme šťavou a servírujeme spolu s dusenou ryžou al. opekanými zemiakmi.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 13 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa