Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 6 Aug. 2021 · Dvojica #7
Ryby a plody mora

Kapor po židovsky


Ingrediencie
  • (600 g) kapor
  • (30 g) cibuľa
  • (3 dl) biele víno
  • (20 g) olej
  • citrón
  • bobkový list
  • tymián
  • čierne a nové korenie
  • kôpor
  • soľ
Popis prípravy jedla
Príprava

- na porcie si pokrájame očisteného, umytého a vypitvaného kapra
– jemne nakrájame cibuľu a kôpor

Výroba

Vezmeme si hrniec, nalejeme olej, zohrejeme, speníme na ňom nakrájanú cibuľu, nalejeme biele víno, nakvapkáme citrónovú šťavu, pridáme kúpor, bobkový list, soľ, korenie, tymián a všetko spolu varíme.

Dokončenie

Ku koncu varenia pridáme na porcie nakrájaného kapra, podusíme, pokým nezmäkne a podávame.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 4-6 porcií

Hodnotenie užívateľov

43211

Výnimočné

Hodnotení: 1

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 1 Feb. 2010

Ďalšie recepty užívateľa