Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #3
 
Dnes je Piatok, 30 Júl 2021 · Dvojica #3
Ryby a plody mora

Losos so špenátovou omáčkou


Ingrediencie
  • 500 g čerstvého lososa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • šťava z citróna
  • 2 PL masla
  • 300 g špenátových listov (môže byť aj pretlak)
  • 0,5 dcl šľahačkovej smotany
  • soľ
  • mleté čierne korenie
Popis prípravy jedla
Výroba

Osušenú rybu jemne potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme, pokvapkáme citrónom, položíme na ňu kúsky masla. Dáme piecť prikryté do rozohriatej rúry na cca 20 minút.
Na omáčku sparíme špenátové listy, dochutíme smotanou, prelisovaným cesnakom, korením a soľou.

Dokončenie

Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou. Dobrú chuť!

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 30 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 2-4 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: eva kol

Pridané: 9 Nov. 2009

Ďalšie recepty užívateľa