Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 6 Aug. 2021 · Dvojica #7
Ryby a plody mora

Sumec na masle


Ingrediencie
  • (600 g) očistený sumec
  • (100 g) maslo
Popis prípravy jedla
Výroba

Očistíme si rybu, vypitveme, umyjeme, vysušíme a pokrájame na porcie.
Tieto porcie si necháme asi 1 hodinu odstáť na chladnom mieste.
Do rajnice si vložíme maslo, necháme ho rozpáliť, pridáme odstáte mäso, opražíme ho z oboch strán a podávame spolu so sardelovou pastou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 11 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa