Vitajte Neregistrovaný užívateľ na stránkach GastroSlovník.sk Dvojica #7
 
Dnes je Piatok, 6 Aug. 2021 · Dvojica #7
Ryby a plody mora

Varený zubáč


Ingrediencie
  • (600 g) očistený zubáč
  • soš
  • citrónová šťava
  • voda
  • (0,2 l) biele víno
  • ocot
  • celé čierne korenie
  • nové korenie
Popis prípravy jedla
Výroba

Pripraveného zubáča( očisteného, vypitvaného, umytého) si rozkrojíme na menšie kúsky, nasolíme ich, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odstáť.
Do hrnca si nalejeme vodu, postupne pridávame víno, ocot, celé korenie, nové korenie, soľ a necháme zovrieť.
Do vriacej vody si vložíme rybu a varíme, pokým nezmäkne.
Hotové jedlo naservírujeme na tanier a podávame s bielym chlebom a tatárskou omáčkou.
Dobrú chuť.

Komentáre (0)
    Nebol pridaný žiadny komentár.
Pridať komentár
Prihláste sa a pridajte komentár.
Čas na prípravu

Celkový čas: 0 hod. 00 min.

Príprava surovín: 00 min.

Výdatnosť receptu

Recept je pre: 1-2 porcie

Hodnotenie užívateľov

Aby ste mohli hodnotiť recept musíte byť prihlásený.

Autor receptu

Meno: Blažena

Pridané: 11 Apr. 2010

Ďalšie recepty užívateľa